rensar.

Idag är det molnigt ute, solen tittar fram då och då men det är inget "pressarväder". Inte för att jag är den som har tålamod till att ligga och sola i flera timmar men ändå.

Vad passar då bättre en dag som denna om inte att rensa garderoben. Tro mig, det roligare än vad det låter. För mig tar det lång tid då man kan hitta allt möjligt smått och gott längst in på hyllorna. Idag var dock den roliga känslan något frånvaranda då jag insett hur mycket grejer man egentligen har. Gaaah! Det är ju hur mycket som helst. Tänk vad mycket pengar som bara ligger och skräpar. Usch och fy. Men det jag tröstar mig med att jag i varje fall säkerligen inte är ensam om att känna den känslan då och då.

Jaja, nog med ångestattack. Nu har jag i varje fall gjort i ordning en låda med saker som jag kan tänka mig att leva utan. Frågan är om man ska skänka det eller ställa sig på en loppis och kränga lite kläder, tjänar man något
på sånt?


Detta är för några år sen när vi skulle flytta från huset. Om jag sparade tidningarna? Jajamensan de står i en låda på vinden :)


review

Haha, många uppdateringar det blev där. Fy skäms på dig Elin, att skaffa en blogg och sedan inte ta den på allvar.
Nu har det hunnit gå ett antal dagar (veckor?) sedan jag senast delade med mig av mitt liv och det har stått en hel del saker på schemat. Här kommer en snabbrepris i form av listform av vad jag har haft för mig den senaste tiden:

- Lämnat in mitt livs första hemtenta. Väntar fortfarande på resultatet så det återkommer jag om.

- Haft parkhäng med klassen med öl, starkaste solen och ett kick ass-bra kubblirande.

- Spenderat sex timmar på en buss under av årets hittills varmaste dagar. Väntade dock två timmar i Göteborg där jag lyckade fynda lite på rea, detta kompenserade solen.

- Återvänt till Almesåsen, platsen där första fyllan upplevdes, och sett andra fjortonåringar uppleva samma sak. Det var roligt men dock kom man till en åldersinsikt.

- Planerat, stressats, dukat och hjälp till inför den stundande studentdagen.

- Fotograferat fina studenter.

- Sett bästa lillebrorsan ta klivet ut i vuxenlivet och ha en alldeles underbar studentdag och bal.

I veckan är jag dock strandsatt i Kvänum eftersom ingen bil blev över till mig. Nej, lokaltrafiken fungerar inte såhär långt ute på slätten. Kanske kan få liftande att bli en trend igen? Men men, ska underhålla mig med att ladda inför det stundande bröllopet. :)


RSS 2.0