borde.

.skriva.tenta.men.kan.inte

I mitt huvud är det sommarlov och så ska man sitta framför datorn och blega. Tacka vet jag facebook. Och bloggen, du kan förvänta dig daglig uppdatering nu när jag "inte har så mycket att göra" :)

Imorgon blire iaf paus, helsingborg och Sex and the city med fina Emma, woohey!


karnevalistiskt

Japp då var det dags, den efterlängtade lundkarnevalen kom till stan. I flera månader har massvis med studenter slitit med förberedelserna. Och ja, det var storslaget. Min karneval bestod av finfin musik, framförd av finfina artister tillsammans med finfina kamrater.

Karnevalståg, thaimat, öl, salem, retro stefson och långa toaköer var bara något av vad lund hade att erbjuda i helgen, can´t wait until next time!

kvällstankar

Sommaren är snart här. Inte alls långt kvar nu faktiskt. Jag har fått sommarjobb på mitt gamla jobb, en skoaffär som jag trivs ypperligt på. Tanken var först att jag skulle bo hemma hos mamma och pappa, men ju närmare den tanken för mig handlingen desto mer tvekar jag. Nu är man van vid att bo och reda sig själv. Kommer det då funka att flytta hem till mamma och lyda under hennes regim. Även om jag tycker om min mamma väldans mycket tror jag det skulle tära en del på våran relation.

Så nu gäller det alltså att försöka hitta någonstans att bo. Eventuellt har jag en kompis som är intresserad av att dela något så vi letar tillsammans. Det ultimata vore ju ett härligt litet torp med cykelavstånd till Kvänum. Men men vi får se hur det ter sig, sommaren ser jag i alla fall fram emot. :)




finfin tisdag..återigen.

Tisdagarn verkar vara min grej. Vaknade upp, helt utvilad, efter att gårdagen innehöll ungefär en 2 1/2 timme lång nap. Men så kan det vara. Traskade iväg till en föreläsning, som iofs inte var så himla mycket att hänga i granen. Typ det som jag fick veta på min fältstudieplats, men sen kläcker Mia den briljanta idén om lunch hemma hos henne. Så iväg för att handla in lunchmat och sedan till hennes korridor för matlagning. 

Vi låter Karin sköta jobbet (även om vi andra också drar vårt strå till stacken) som på något sätt alltid lyckas trolla fram übergod mat. Idag blev det vegetarisk tacopaj. Himlans gott och himla fin tisdag helt enkelt.

vill ha!

Trots att min tillvaro råder under köpstopp vid tillfället kan man ju alltid få drömma, titta och klämma. Jag har länge velat ha en pippitröja, tycker dom ser jättemysiga ut och snygga att matcha till jeans, jeansshort och chinos.

Nu till sommaren, och när köpstoppet är över får jag nog ta och slå till på en. Då kommer den kännas extra bra eftersom jag längtat lite efter den, så behöver man känna ibland. (men inte alltför ofta eller mycket)


Den är himla fin till rött hår, flätor och en apa på axeln också.

RSS 2.0